Cada dia cal prendre

 


Diuen que cada dia hem de menjar una poma pel ferro i un plàtan, pel potassi. També una taronja, per a la vitamina C i una tassa de te verd sense sucre, per prevenir la diabetis.
Cada dia cal prendre dos litres d'aigua. (Sí, i després pixar-los, que porta com el doble del temps que els va portar prendre'ls). Cada dia cal prendre's un Actimel per tenir ‘L. Cassei Immunitas', que ningú sap què és, però sembla que si no et fiques un milió i mig cada dia, entres a veure la gent com a borrosa.
Cada dia pren una aspirina per prevenir els infarts, però un got de vi negre per al mateix. I un altre de blanc, per al sistema nerviós. I un de cervesa, que ja no me'n recordo ni per què era.
Cada dia cal menjar fibra. Molta, moltíssima fibra, fins que caguis un jersei.
Cal fer entre quatre i sis menjars diaris, lleugers, hipocalòrics, sense oblidar-te de mastegar cent vegades cada mos. Fent un petit càlcul, només a dinar se te'n van com cinc hores.
Ah, després de cada àpat cal rentar-se les dents. Després del iogurt i la fibra, les dents; després de la poma, les dents; després del plàtan, les dents…I així mentre tinguis dents, sense oblidar passar-te el fil dental i esbandida bucal, després d'unes gàrgares corresponents… Millor amplia el bany, i fica l'equip de música, perquè entre l'aigua, la fibra i les dents , et passaràs diverses hores al dia allà dins ficat.
Cal dormir vuit hores i treballar-ne vuit més, més les cinc que fem servir per dinar, vint-i-una.
Te'n queden tres, sempre que no t'agafi alguna caravana. Segons les estadístiques, veiem tres hores diàries de televisió… i ni què cal parlar de l'ordinador!
Bé, ja no pots, perquè cada dia cal caminar almenys mitja hora (dada per experiència: als 15 minuts torna, si no la mitja hora se't fa una).
I cal cuidar les amistats perquè són com una planta: cal regar-les diàriament. I quan marxes de vacances també. Si és que te'n vas de vacances…
A més, cal estar ben informat. Cal llegir com a mínim dos diaris i algun article de revista, per contrastar la informació.
Ah!, cal tenir sexe cada dia, però sense caure a la rutina: cal ser innovador, creatiu i renovar la seducció. Això porta el seu temps! I ni cal parlar si és sexe tàntric! Al respecte et recordo: després de cada àpat cal raspallar-se les dents!
També cal fer temps per escombrar, rentar la roba, els plats, i no et dic si tens gos o mascota… fills?! En fi: a mi el compte em fa unes 29 hores diàries.
L'única possibilitat que se m'acut és fer diverses coses alhora. Per exemple:
Et dutxes amb aigua freda i amb la boca oberta mentre prens els 2 litres d'aigua.
Quan surtis del bany amb el raspall de dents a la boca li vas fent l'amor (tàntric) dempeus, a la teva parella, que de passada mira la TV i t'explica, mentre barres.
Et va quedar una mà lliure? Truca als teus amics! I als teus pares!
Pren-te el vi (després de trucar als teus pares et farà falta).
El iogurt amb la poma te'l pot donar la teva parella mentre es menja el plàtan amb l'Actimel.
Úuuuf! Però si et queden 2 minuts, reenvia-ho als amics (que cal regar com a les plantes) mentre prens una culleradeta de Magnesi, que fa bé…
I ara et deixo perquè entre el iogurt, la taronja, la cervesa, el primer litre d'aigua i el tercer àpat amb fibra del dia, ja no sé què estic fent però necessito un bany urgent. M'estic cagant!
Ah, aprofitaré i m'emporto el raspall de dents

Comentaris

Entrades populars